Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Bälinge IF INAKTIV P-00 fotboll

14 augusti 2012
19:00

Vattholma IF

Referat: Bälinge IF P 00 gul - Vattholma IF

Match mot serieledarna på en riktigt skön sensommarkväll. Vi inleder matchen bra och har ett antal målchanser men som alla vet är inte fotbollen alltid rättvis - Vattholma tar ledningen efter en hörna som vi inte får bort. Strax efter har motståndarna en gyllene chans att utöka men skottet rensas på mållinjen av Alex N. Spelet böljar lite fram och tillbaka men vi får inte in bollen - 0-1  i halvtid.
I andra halvlek tar vi över matchen - dock är Vattholma alltid giftiga i sina kontringar. Ett snabbt inkast ställer Oskar L fri efter 10 minuter och han skjuter en tåpaj i mål. Vi har riktigt tryck under matchens sista 15 minuter men vi utnyttjar ingen av våra chanser. Matchen slutar 1-1 och vi får väl vara nöjda med att vara det första laget som ser till att Vattholma tappar poäng denna säsong.
Hela laget gör en strålande insats - hem och träna avslut bara så blir det ännu bättre.

sön 13 maj 2012, 12:00 Vattholma IF - Bälinge IF P 00 gul 5 - 2